Nieuwsbrief #3 – Snookervereniging Groningen

Home  Competitie Inloggen

Nieuwsbrief #3 – 5 mei 2024

Hoi,

Je hebt al een tussentijdse nieuwsbrief gehad over de lopende huiscompetitie en de start van de volgende cyclus. Lees deze nieuwsbrief hier.

In deze nieuwsbrief veel informatie over de vereniging, dus neem de tijd om dit door te lezen.

Namens het bestuur,

Bram

Oproep sponsors
Het gaat goed met de vereniging, we hebben een mooi aantal leden en er wordt veel gespeeld.

Om te zorgen dat het op de lange termijn ook financieel goed blijft gaan, willen we een aantal sponsors aan ons binden. De huidige sponsors zijn:
Bouwservice Hubert Moes
Clean energy
Koert.nu
Pander en Lier

Er zijn verschillende sponsorpakketten beschikbaar voor bedrijven: van Red ball tot Black ball sponsoring.

Heb je een tip voor een mogelijke sponsor, ben jezelf of via een bekende geïnteresseerd om te sponsoren of kun je je werkgever tippen over de mogelijkheden: neem dan contact op met de sponsorcommissie via Siebrand.
Het is ook mogelijk om het sponsorpakket in deze bijlage aan je relatie te sturen.
Lees verder…
Save the date – open dag – 13 juli 2024
Op 13 juli zullen we ‘s middags een open dag organiseren met een hapje en een drankje.

Deze open dag is bedoeld voor mensen en bedrijven die geïnteresseerd zijn in de vereniging en mogelijke sponsoren.

Uiteraard worden er clinics aangeboden onder het genot van een hapje en een drankje en zullen de mogelijkheden gepresenteerd worden om de vereniging te sponsoren.

Nieuw is de mogelijkheid om als ‘vriend’ de vereniging te sponsoren voor 50,-/ per jaar. Hiervoor zal een ‘vrienden van de vereniging’ bord worden opgehangen in het gebouw.
Save the date - open dag - 13 juli 2024
Corvee
Via de link hieronder vinden jullie het corveerooster voor voorlopig zo goed als het hele jaar 2024.

Zoals besproken op de ALV zijn alle taken wekelijkse taken. Rechts naast je naam vind je het weeknummer waarin je corvee hebt. Zoals ook op de ALV is besproken heeft het weekend daarin een voorkeur, aangezien er op zaterdag vaak trainingen worden gegeven, en de verwachting ook dat er relatief veel vrij gespeeld wordt. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat er doordeweeks vrijwel elke dag (verplaatste) competitiewedstrijden zijn. Mocht het je echt niet lukken om je corvee op de zaterdag middag/avond of de zondag te doen, dan mag het wat betreft de facilitaire commissie ook op de maandag erna. Lukt dat ook niet, neem dan even contact op met Kevin Slotboom, dan zoeken jullie samen een oplossing.

Degene die corvee heeft kan in de groepsapp aangeven op welke dag en hoe laat hij/zij van plan is de taken uit te voeren. Gedurende het corvee vragen wij het begrip van de andere leden om de tafels dan niet te bezetten zodat deze kunnen worden schoongemaakt.

Wat betreft het strijken van de tafels: er is in samenspraak met het bestuur besloten dat er één keer per week gestreken zal worden, en ALLEEN door degene die in die week corvee heeft. Alleen in het geval van onverwachts intensief gebruik van de tafels door bijvoorbeeld veel wedstrijden en/of trainingen kan er in overleg met facilitaire commissie extra gestreken worden.

Als je je corvee hebt gedaan, vink dan alle activiteiten per kolom af op het formulier in het clubgebouw, en zet aan de rechterkant je paraaf + datum als je klaar bent.

Naast het rooster zal het bestuur ook een aantal instructievideo’s maken en verspreiden m.b.t. het schoonmaken van de tafels.

Namens de facilitaire commissie,
Kevin Slotboom
Naar de corveelijst…
Gebruik camera’s
De oplettende snookeraar is het wellicht al opgevallen, boven de tafels hangen camera’s. Deze zijn bedoeld om tijdens toernooien en teamcompetities de wedstrijden kunnen streamen.

De camera’s zijn gekoppeld aan het beveiligingssysteem welke alleen uitgelezen kan worden door Rob Zwerver. Het is zijn werk om camera’s te plaatsen en advies te geven aan bedrijven. Hij heeft hiervoor alle relevante papieren vanuit de politie en VOG. Er mag ook alleen met reden naar de inhoud van de camera worden gekeken.

We zullen nooit beeldmateriaal publiceren zonder de toestemming van de gene die gefilmd zijn.
Gebruik camera's
Preventiebeleid
Het preventiebeleid van Snookervereniging Groningen is bedoeld om een sociaal veilige sportomgeving te creëren en grensoverschrijdend gedrag te voorkomen.

We hechten eraan dat iedereen bij ons kan spelen, zonder de kans te lopen geconfronteerd te worden met ongewenst gedrag. Daarom willen we iedereen vragen het preventiebeleid wat we hebben gepubliceerd, te lezen.

Onze vereniging is lid van de Koninklijke Nederlands Biljartbond (KNBB) en volgt het beleid Veilig sporten van de KNBB.
Naar het preventiebeleid…
En dan nog even dit…
  • Op 12 mei start een nieuwe introductiecursus, er zijn nog plekken beschikbaar. Mail Bram als je iemand kent die interesse heeft.
  • Op de club liggen trainingsmaterialen, onder andere in de ladekast. Deze zijn vrij om te gebruiken voor onze leden!
  • Sinds kort bieden we een meespeelpas aan. Zie deze link voor meer info.
  • Tip om SVG te promoten: laat een review achter op Google Maps!
  • Log eens in en blader eens door de website. Heb je tips, neem dan contact op met Siebrand
Bouwbedrijf Hubert Moes
Translate »