Reportage Grand opening

Op 20 januari hebben we de Grand opening gevierd van onze vereniging in ons eigen pand. Het bestuur, bij monde van Frank, verrichte de officiële opening van ons eigen pand met grote dank aan alle vrijwilligers die de afgelopen weken veel werk hebben verzet om het pand in te richten en netjes te maken.

Veel leden en geïnteresseerden kwamen een kijkje nemen en werden verwend met een kop snert, en hapjes en drankjes.

Professionele snookeraar Lukas Kleckers, nummer 76 van de wereld, was aanwezig om een prachtige demonstratie te geven. Bezoekers konden een lot kopen om kans te maken een frame tegen Lukas te spelen. Daarna speelde Lukas een paar leuke potjes tegen onze de jeugdleden.

Op een andere tafel konden de bezoekers die nog nooit hadden gesnookerd een paar leuke oefeningen doen.

Lukas complimenteerde ons met de goede tafels en het vriendelijke publiek.

RTV Noord reportage Grand Opening
Translate »