Sponsoring

Onze sponsoren

Hierom zijn zij sponsor…

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met onze prachtige sport. We willen jong en oud, van recreant tot competitiespeler, zo goed mogelijk faciliteren. Om dit te bekostigen en tegelijkertijd de (introductie)trainingen en lidmaatschappen betaalbaar te houden, krijgen we steun van onze sponsoren.

Word sponsor

Pakketten

Bedrijfssponsoring

Als bedrijf of organisatie kun je kiezen voor een sponsorpakket zoals hiernaast is samengevat.

Heb je interesse en zou je ons willen steunen, vraag dan de mogelijkheden op bij onze penningmeester Jorg Rotman, penningmeester@snookergroningen.nl.

Word vriend

Wil je als particulier een donatie doen? Dan word je als vriend van onze vereniging opgenomen op het Vriendenbord in ons pand.

Eenmalig initiatief

In overleg zijn eenmalige initiatieven ook van harte welkom. Denk aan het sponsoren van de aanschaf van een tafel of je naam verbinden aan een toernooi. Neem gerust contact op om te overleggen.

Hoofdsponsor

We hebben ruimte voor 1 hoofdsponsor die zijn naam aan voor minimaal een jaar ons verbindt via de website, ons pand, een toernooi en al onze communicatie, dit is de Black ball sponsor.

Daarnaast bieden we leuke extra’s, zoals een snooker clinic. Overige mogelijkheden en de details worden besproken met het bestuur.

Subsponsor

We bieden maximaal 3 partijen de kans subsponsor te worden, dit zijn Pink ball sponsoren.

Translate ยป