Over ons

Snookervereniging Groningen is een jonge club met de bedoeling om jeugd en volwassen op een laagdrempelige manier en met veel plezier te laten snookeren.

Dit doen we door het aanbieden van een introductiecursus, via de Sport- en Cultuurhopper en door 2-wekelijkse trainingen voor jong en oud.

Daarnaast organiseren we een huistoernooi en zijn we betrokken bij andere toernooien in de regio.

We spelen in hartje centrum van Groningen, bij het altijd gastvrije en gezellige Cue Action.

Training

Heb je de gratis introductiecursus gevolgd, of ben je een ervaren speler die graag beter wil worden? Dan is de groepstraining iets voor jou! We bouwen verder aan de basis die gelegd is in de Sport en Cultuurhoppercursus. We gaan werken aan:

  • Techniek
  • Positie
  • Concentratie
  • Tactiek
  • Wedstrijdelementen
  • Sportiviteit

We doen dit door middel van allerlei oefeningen maar we hebben ook verschillende trainingsattributen waar je gebruik van kunt maken:

Training techniek
White to Black methode

White to Black methode

White to Black is een diploma systematiek ontwikkeld door de World Professional Billiard & Snooker Association. Hierdoor bieden we een gestructureerde coachingsprogramma op jouw niveau.

Wanneer jij en je trainer denken dat je er klaar voor bent kan je een toets afleggen om te bewijzen dat je het gewenste niveau hebt. Zo kan je Wit, Rood, Geel, Groen, Bruin, Blauw, Roze en de Zwarte bal behalen.

Tarieven

12 rittenkaartStadjerspas
Kinderen (tot 18 jaar)€60gratis*
Jongeren (tot 25 jaar)€70gratis*
Volwassenen (vanaf 25 jaar)€85gratis*

*Kom je in aanmerking voor een Stadjerspas, dan kan je aanspraak maken op het Volwassenen- of Jeugdfonds Sport & Cultuur. De gemeente betaalt dan de kosten voor jouw trainingen (tot een bedrag van maximaal 300 euro per jaar). Klik op bovenstaande links voor meer informatie.

Tarieven en prijzen

Contact

Voorzitter/ Hoofdtrainer – Bram Downes
voorzitter@snookergroningen.nl

Penningmeester – Jorg Rotman
penningmeester@snookergroningen.nl

Secretaris/ Trainer – Frank Bokdam
secretaris@snookergroningen.nl

Algemeen
info@snookergroningen.nl

Trainingslocatie

Translate »