Over ons

Snookervereniging Groningen is een jonge club met de bedoeling om jeugd en volwassen op een laagdrempelige manier en met veel plezier te laten snookeren.

Dit doen we vanuit ons eigen pand aan de Ulgersmaweg 47 waar onze leden onbeperkt op de beste tafels van noord Nederland kunnen spelen.

Ook doen we dit door het aanbieden van een introductiecursus, via de Sport- en Cultuurhopper en door 2-wekelijkse trainingen voor jong en oud.

Daarnaast organiseren we een huistoernooi en zijn we betrokken bij andere toernooien in de regio.

Training

Heb je de gratis introductiecursus gevolgd, of ben je een ervaren speler die graag beter wil worden? Dan is groepstraining iets voor jou! De trainingstijden vind je op onze kalender. De indeling (welke speler op welke tijd traint) vind je hier (hiervoor moet je zijn ingelogd). Aanmelden voor de trainingen kan via info@snookergroningen.nl, of stuur Bram een bericht. Betaling geschiedt via de ’12-rittenkaart’. De tarieven van de 12-rittenkaart vind je door iets verder naar beneden te scrollen (of klik hier).

In de groepstrainingen bouwen we voort op de introcursus en behandelen we alle aspecten van snooker:

  • Techniek
  • Positie
  • Concentratie
  • Tactiek
  • Wedstrijdelementen
  • Sportiviteit

We doen dit door middel van allerlei oefeningen maar we hebben ook verschillende trainingsattributen waar je gebruik van kunt maken:

Training techniek

White to Black methode

White to Black methode

White to Black is een diploma systematiek ontwikkeld door de World Professional Billiard & Snooker Association. Hierdoor bieden we een gestructureerde coachingsprogramma op jouw niveau.

Wanneer jij en je trainer denken dat je er klaar voor bent kan je een toets afleggen om te bewijzen dat je het gewenste niveau hebt. Zo kan je Wit, Rood, Geel, Groen, Bruin, Blauw, Roze en de Zwarte bal behalen.

Contact en adres

Ulgersmaweg 47, 9731 BK Groningen

Pand Snookervereniging Groningen

Voorzitter/ Hoofdtrainer – Bram Downes
voorzitter@snookergroningen.nl

Penningmeester – Jorg Rotman
penningmeester@snookergroningen.nl

Secretaris/ Trainer – Frank Bokdam
secretaris@snookergroningen.nl

Wedstrijdzaken – Don Ruiter
wedstrijd@snookergroningen.nl

Communicatie en sponsoring – Siebrand Weening
webmaster@snookergroningen.nl

Algemeen
info@snookergroningen.nl

Translate »