Over ons

Snookervereniging Groningen is een jonge club met de bedoeling om jeugd en volwassen op een laagdrempelige manier en met veel plezier te laten snookeren.

Dit doen we vanuit ons eigen pand aan de Ulgersmaweg 47 waar onze leden onbeperkt op de beste tafels van noord Nederland kunnen spelen.

Ook doen we dit door het aanbieden van een introductiecursus, via de Sport- en Cultuurhopper en door 2-wekelijkse trainingen voor jong en oud.

Daarnaast organiseren we een huistoernooi en zijn we betrokken bij andere toernooien in de regio.

Training

Heb je de gratis introductiecursus gevolgd, of ben je een ervaren speler die graag beter wil worden? Dan is groepstraining iets voor jou! De trainingstijden vind je op onze kalender. De indeling (welke speler op welke tijd traint) vind je hier (hiervoor moet je zijn ingelogd). Aanmelden voor de trainingen kan via info@snookergroningen.nl, of stuur Bram een bericht. Betaling geschiedt via de ’12-rittenkaart’. De tarieven van de 12-rittenkaart vind je door iets verder naar beneden te scrollen (of klik hier).

In de groepstrainingen bouwen we voort op de introcursus en behandelen we alle aspecten van snooker:

  • Techniek
  • Positie
  • Concentratie
  • Tactiek
  • Wedstrijdelementen
  • Sportiviteit

We doen dit door middel van allerlei oefeningen maar we hebben ook verschillende trainingsattributen waar je gebruik van kunt maken:

Training techniek

Tarieven training

12 rittenkaartJaarkaartStadjerspas
Kinderen (tot 18 jaar)€60€120gratis*
Jongeren (tot 25 jaar)€70€140gratis*
Volwassenen (vanaf 25 jaar)€85€170gratis*

*Kom je in aanmerking voor een Stadjerspas, dan kan je aanspraak maken op het Volwassenen- of Jeugdfonds Sport & Cultuur. De gemeente betaalt dan de kosten voor jouw trainingen (tot een bedrag van maximaal 300 euro per jaar). Klik op bovenstaande links voor meer informatie.

Tarieven en prijzen
White to Black methode

White to Black methode

White to Black is een diploma systematiek ontwikkeld door de World Professional Billiard & Snooker Association. Hierdoor bieden we een gestructureerde coachingsprogramma op jouw niveau.

Wanneer jij en je trainer denken dat je er klaar voor bent kan je een toets afleggen om te bewijzen dat je het gewenste niveau hebt. Zo kan je Wit, Rood, Geel, Groen, Bruin, Blauw, Roze en de Zwarte bal behalen.

Trainingslocatie

Overige trainingen

Sport- en Cultuurhopper:

We organiseren introductiecursussen via de Sporthopper van de gemeente Groningen. De introductiecursussen bestaan uit 4 weken achter elkaar les in Cue Action. De kosten zijn dit jaar 10 euro p.p. (ofwel 2,50 euro per les). Aanmelding kan via https://www.sportcultuurhopper.nl/ en is mogelijk voor alle inwoners van de gemeente Groningen. Zowel op onze website als op de website van de Sport- en Cultuurhopper zijn de trainingsdagen en -tijden te vinden.

Kennismakingslessen SVG (nieuw):

Dit jaar biedt SV Groningen direct aan de start van het seizoen kennismakingslessen aan. De kennismaking bestaat net als bij de Sport- en Cultuurhopper uit 4 snookertrainingen in Cue Action. Inhoudelijk zijn de lessen ook vergelijkbaar met de lessen uit de Sport- en Cultuurhopper. De kosten zijn 10 euro p.p. (ofwel 2,50 euro per les). Aanmelden kan via info@snookergroningen.nl. De lessen zijn bedoeld voor alle geïnteresseerden die direct aan het begin van het seizoen willen kennismaken met de sport en die na de introductie gelijk willen meetrainen met de reguliere trainingen die Bram geeft.

Snookerworkshops voor studenten die lid zijn van de ACLO:

SV Groningen organiseert ieder blok twee ACLO-workshops, bestaande uit vijf opeenvolgende zondagen snookertraining in Cue Action. SV Groningen ontvangt hiervoor een vergoeding van de ACLO. De workshop is alleen toegankelijk voor ACLO-leden. Aanmelding vindt via hun website plaats.

Contact en adres

Ulgersmaweg 47, 9731 BK Groningen

Pand Snookervereniging Groningen

Voorzitter/ Hoofdtrainer – Bram Downes
voorzitter@snookergroningen.nl

Penningmeester – Jorg Rotman
penningmeester@snookergroningen.nl

Secretaris/ Trainer – Frank Bokdam
secretaris@snookergroningen.nl

Algemeen
info@snookergroningen.n

Translate »