Word lid!

Vul het onderstaande formulier in en wordt lid van onze vereniging, open het formulier hier in een nieuw tabblad.

Volwassenen & Studenten
Volwassenen en studenten kunnen met hun lidmaatschap onbeperkt snookeren aan de Ulgersmaweg 47 te Groningen. Deelname aan de huiscompetitie is hierbij inbegrepen, het volgen van trainingen niet.

Jongeren
Jongeren kunnen met hun lidmaatschap onbeperkt snookeren aan de Ulgersmaweg, maar alleen als er een volwassene aanwezig is. Omdat SV Groningen de ontwikkeling van de jeugd een warm hart toedraagt en de verwachting is dat jeugdspelers minder aan vrij spelen zullen doen, zit bij jongeren de wekelijkse training, wedstrijd en toernooi inbegrepen in de prijs van het lidmaatschap.

Meespeelpas
Geïnteresseerde snookeraars kunnen een meespeelpas aanschaffen. Deze pas geeft recht op 6 keer meespelen met een lid naar keuze en is onbeperkt geldig. Een sessie is in principe 3 uur, of langer als er tafels vrij zijn. In de praktijk komt dat neer op geen eindtijd. Neem contact op via info@snookergroningen.nl om een meespeelpas aan te schaffen.

Introductiecursus

Sport- en Cultuurhopper:

We organiseren introductiecursussen via de Sporthopper van de gemeente Groningen. De introductiecursussen bestaan uit 4 weken achter elkaar les in Cue Action. De kosten zijn dit jaar 10 euro p.p. (ofwel 2,50 euro per les). Aanmelding kan via https://www.sportcultuurhopper.nl/ en is mogelijk voor alle inwoners van de gemeente Groningen. Zowel op onze website als op de website van de Sport- en Cultuurhopper zijn de trainingsdagen en -tijden te vinden.

Kennismakingslessen SVG (nieuw):

Dit jaar biedt SV Groningen direct aan de start van het seizoen kennismakingslessen aan. De kennismaking bestaat net als bij de Sport- en Cultuurhopper uit 4 snookertrainingen in Cue Action. Inhoudelijk zijn de lessen ook vergelijkbaar met de lessen uit de Sport- en Cultuurhopper. De kosten zijn 10 euro p.p. (ofwel 2,50 euro per les). Aanmelden kan via info@snookergroningen.nl. De lessen zijn bedoeld voor alle geïnteresseerden die direct aan het begin van het seizoen willen kennismaken met de sport en die na de introductie gelijk willen meetrainen met de reguliere trainingen die Bram geeft.

Snookerworkshops voor studenten die lid zijn van de ACLO:

SV Groningen organiseert ieder blok twee ACLO-workshops, bestaande uit vijf opeenvolgende zondagen snookertraining in Cue Action. SV Groningen ontvangt hiervoor een vergoeding van de ACLO. De workshop is alleen toegankelijk voor ACLO-leden. Aanmelding vindt via hun website plaats.

Tarieven lidmaatschap

Per jaarPer maand
Senioren 18+€ 518,40,-€ 45,-
Jeugd 13-17€ 288,-€ 25,-
Studenten€ 432,-€ 36,-
Meespeelpas€ 80,-/ 6 keer

Tarieven training

12 rittenkaartJaarkaartStadjerspas
Kinderen (tot 18 jaar)€60€120gratis*
Jongeren (tot 25 jaar)€70€140gratis*
Volwassenen (vanaf 25 jaar)€85€170gratis*

*Kom je in aanmerking voor een Stadjerspas, dan kan je aanspraak maken op het Volwassenen- of Jeugdfonds Sport & Cultuur. De gemeente betaalt dan de kosten voor jouw trainingen (tot een bedrag van maximaal 300 euro per jaar). Klik op bovenstaande links voor meer informatie.

Translate »