Afronding huiscompetitie en start nieuwe cyclus

Afronding huiscompetitie en start nieuwe cyclus
Afronding huiscompetitie en start nieuwe cyclus

Home  Competitie Inloggen

Huiscompetitie

Hoi,

In deze mail wat informatie over het afronden van de huidige competitie-cyclus en de start van een nieuwe cyclus.

Neem voor vragen of reacties contact op met de wedstrijdcommissie.

We hopen jullie allemaal terug te zien bij de start van de 2e cyclus.

Met vriendelijke groet namens de wedstrijdcommissie,
Gert-Jan

Afronding huidige cyclus
We naderen het einde van onze eerste huiscompetitie-cyclus. Bijna alle wedstrijden zijn gespeeld, maar in poules A en B moeten nog een aantal partijen ingehaald worden. Poule C is volledig uitgespeeld en in poule D (9 deelnemers) staan nog een aantal partijen gepland. We hopen dat jullie, mede vanwege de start van een volgende cyclus, alle resterende partijen voor 12 mei kunnen spelen. Vergeet niet alle partijen te registreren via het digitale wedstrijdformulier.

Mocht het onverhoopt zo zijn dat een partij niet voor deze datum gespeeld kan worden, dan ontvangen beide spelers 0 punten. Wanneer de oorzaak van de vertraging duidelijk bij jezelf ligt (dus niet bij de tegenstander), dan willen we graag een moreel beroep op jullie doen: geef de drie punten aan je tegenstander. We hopen dat het niet zover hoeft te komen en wensen iedereen succes met het afronden van de competitie.
Start nieuwe cyclus
Tussen het einde van de meivakantie en de start van de zomervakantie zitten 10 weken. Precies het juist aantal voor een nieuwe competitie-cyclus. De volgende cyclus zal daarom starten op 20 mei. Dit geeft ons als wedstrijdcommissie exact één week om de resultaten van de huidige competitie te verwerken en een nieuwe poule-indeling te maken.

Alle spelers die momenteel meespelen met de huiscompetitie zijn automatisch aangemeld voor de volgende cyclus. Mocht je deze keer niet mee willen doen, laat dit dan weten (mail, WhatsApp, in levenden lijve) voor vrijdag 17 mei. Voor spelers die nog niet meespelen met de huiscompetitie en dit wel graag willen doen: laat dit voor 17 mei weten aan Don of Gert-Jan.
Bouwbedrijf Hubert Moes

Translate »