Informatieavond SV Groningen

Woensdag 6 september 2023 hadden we onze eerste informatieavond over de plannen van de vereniging. Ondanks de verzengende hitte waren er alsnog 20+ mensen aanwezig. Daarnaast was er een vergelijkbaar aantal mensen dat had aangegeven geïnteresseerd te zijn, maar niet te kunnen komen. Zij wilden de presentatie later graag ontvangen.

De avond stond met name in het teken van onze plannen om een eigen locatie te realiseren. Een locatie op 10 minuten fietsen van de Grote Markt, waar 24/7 getraind kon worden op het beste materiaal uit het noorden en waar niet de horeca, maar de sport voorop staat. De reacties hierop waren enorm enthousiast. Sommige mensen willen zelfs al lid worden zonder de tegenprestatie dat ze nu al bij ons kunnen snookeren.

We hopen dat de lezer van dit artikel ook enthousiast wordt van onze plannen. Via deze link heb je toegang tot de presentatie. Er is tijdens de informatieavond heel veel besproken en niet alles daarvan is terug te lezen in de slides. Mocht je vragen/feedback/ideeën etc. hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met info@snookergroningen.nl.

Wil je nu al de intentie uitspreken om lid te worden (je bent dan nog tot niets verplicht)? Dat kan via het formulier hieronder of klik op deze link!

Translate »