Toernooien, nieuwe leden en ACLO

Hoi iedereen,

Hopelijk hebben jullie genoten van de finale van het WK! Voor het eerst is de titel gewonnen door iemand van het Europese vasteland: Luca Brecel uit België, die met prachtig aanvallend snooker heeft gewonnen. Als je de hoogtepunten nog wilt terugkijken kan dat hier.
De Sport en Cultuurhopper introductiecursussen zijn inmiddels afgelopen. Dat betekent dat de trainingen nu weer tweewekelijks zijn en ook dat er extra leden bijkomen!

Nieuwe leden
Hubert komt onze maandagavond trainingsgroep versterken, welkom! Mochten er nog extra leden komen zullen we ook een poging wagen om de groepen weer wat evenrediger te verdelen.

Extra toernooi

 • Datum: zaterdag 27 mei 2023
 • Deelnemers: alle leden van SV Groningen + sporthopper deelnemers. Je mag ook als toeschouwer/scheidsrechter komen natuurlijk.
 • Kosten: Eén strip, maar meld je van te voren aan via deze link: https://forms.gle/8EFNdtTpzeTL6Fsb9
 • Locatie: Cue Action Groningen
 • Tijd: inloop 13.00 uur, start 13:30 uur, einde: ca. 18.00 uur.

We spelen met de bekende toernooiregels:

 1. We spelen met 6 rode ballen i.p.v. 15.
 2. De wedstrijden zijn ‘best of 1’ en duren 20 minuten. Degene met de meeste punten op dat moment, wint.
 3. Elke foul is ball in hand voor de tegenstander en levert geen punten op voor de tegenstander.
 4. Het toernooi wordt gespeeld volgens het Zwitserse systeem, 3 plaatsingswedstrijden en dan de knockout.

Seizoensafsluiting 2022-2023

Het WK betekent voor de profs dat ze 3 tot 4 maanden vakantie hebben, wij gaan nog even door, tot zaterdag 24 juni 2023 om precies te zijn. Dan vindt de tweede editie van het seizoensafsluitingstoernooi plaats! Programma is afhankelijk van het aantal deelnemers, maar houd rekening met een soortgelijk toernooi, de mogelijkheid een nieuw white-to-black diploma te halen en de bekende bitterballen zullen ook weer aanwezig zijn 😉. Neem gerust ook je familie of vrienden mee, we maken er een feestje van!

 • Datum: zaterdag 24 juni 2023
 • Deelnemers: alle leden van SV Groningen + sporthopper deelnemers. Je mag ook als toeschouwer/scheidsrechter komen natuurlijk.
 • Kosten: 1 strip van de SV Groningen-strippenkaart of 7,50 euro als je geen strippenkaart hebt. We horen graag of je komt. Meld je daarom aan via deze link: https://forms.gle/TUq5MTsyKdqzxXyg9
 • Locatie: Cue Action
 • Tijd: inloop 13.00 uur, start 13:30 uur, einde: ca. 18.00 uur. *

!!! Helaas kan Frank bij beide toernooien niet aanwezig zijn, mocht je willen helpen met de organisatie geef het even via de mail door.

Snookeren via de ACLO

Ken je studenten die ook willen snookeren? Via de ACLO kunnen ze dan meedoen aan een gratis introductiecursus snooker, de inschrijvingen openen op 15 mei via deze link en sluiten op 28 mei.

Met sportieve groet,

Frank en Bram

Translate »