Eigen locatie

SV Groningen heeft een eigen locatie! Word nu lid!

Het is een droom die door vele snookeraars gekoesterd wordt: een eigen locatie waar zowel jeugd als volwassenen zonder afleiding kunnen trainen en wedstrijden kunnen spelen, op goed materiaal. Deze droom gaat in Groningen nu in vervulling.

Historie SV Groningen

Toen Bram Downes (35) en Frank Bokdam (32) twee jaar geleden de handen ineen sloegen om snooker in Groningen niet alleen als horeca-activiteit, maar ook als serieuze sport op de kaart te zetten, hadden zij nog idee hoe groot het effect van hun inspanningen zou worden. Met steun van de gemeente Groningen (Sporthopper) en de lokale snookercentra die tegen gereduceerd tarief hun tafels voor trainingen beschikbaar stelden, gaven Bram en Frank in de daluren enkele gratis kennismakingslessen. Eén van de cursisten, Jorg Rotman (52), raakte zo geïnspireerd door de sport dat hij zich aansloot bij Bram en Frank om de sport naar een hoger plan te tillen. Vervolgens gaat het hard: Bram volgt een trainerscursus in Engeland, er volgen meer kennismakingslessen en hieruit ontstaat een vaste groep snookeraars die wekelijks traint en op hun beurt ook weer vrienden en kennissen uitnodigt. Een jaar later, op 28 juni 2022, is Snookervereniging Groningen een feit. Door de vele aanmeldingen groeit ook het beroep van de vereniging op de lokale ondernemers en wordt de behoefte aan een eigen locatie steeds groter.

SV Groningen tekent voor twee jaar voor een eigen locatie

Een jaar later, nu dus, zitten de heren namens SV Groningen bij de makelaar om te tekenen voor een huurcontract van 2 jaren voor een pand aan de Ulgersmaweg 47 te Groningen. Per 15 oktober 2023 mag de club het pand betreden. Dan beginnen de verbouwingswerkzaamheden om het pand klaar te maken voor de grand opening op 2 december 2023. Bekijk hier een video van de locatie.

Lid worden

Met het realiseren van een eigen locatie, zijn ook de aanmeldingen om lid te worden geopend. Aanmelden kan via dit formulier.

Op het formulier kun je aangeven of je per direct lid wil worden, of vanaf een andere datum. Alle overige informatie over het lidmaatschap vind je op deze pagina. Als je nog mensen kent waarvan je denkt dat zij geïnteresseerd zijn in onze vereniging, geef dit bericht dan vooral aan hen door!

Klussen

Het pand is op dit moment nog ingericht als kantoor. Ook bevat het enkele tussenwandjes die eruit gesloopt zullen worden. Het doel is om het pand tussen 22 oktober en 22 november 2023 gereed te maken, zodat er daarna 4 premium snookertafels geïnstalleerd kunnen worden. Iedereen die wil helpen met klussen, kan zich daarvoor melden bij Frank via secretaris@snookergroningen.nl.

Vragen

Mocht je vragen hebben over dit bericht, mail dan naar info@snookergroningen.nl, of spreek ons even persoonlijk aan tijdens één van de volgende trainingen.

Translate »