3 debutanten van de vereniging spelen het NNRS toernooi in Cue Action

Op zondag 19 februari hadden we een prachtig toernooi van het Noord Nederlands Ranking Snooker in Cue Action in Groningen. Freerk en Siebrand hadden ieder een ticket bemachtigd als beste jeugd en volwassen spelers van het Nieuwjaarstoernooi 2023. Matthias greep ook deze kans aan om zich te meten op regionaal niveau.

Er waren 16 deelnemers waardoor er gekozen werd voor een double knockout format. In de A-ronde werd best-of-5 gespeeld en in de B-ronde bo3.

Alle drie de heren hebben zich kranig geweerd en veel complimenten mogen oogsten over hun techniek. Helaas konden ze geen ‘upset’ bewerkstelligen maar met ervaring en inzicht rijker kon men huiswaarts keren.

Enkele inzichten verzameld:

  • Concentratie behouden voor een hele dag is best pittig
  • Match snooker is meedogenloos. Freerk zag dat Bram zijn tegenstander 10+ keer in een snooker legde.
  • ….

A-Ronde

B-Ronde

Translate ┬╗