Nieuwsbrief #4 – 23 juni 2024

Nieuwsbrief #4 Snookervereniging Groningen

Home  Competitie Inloggen

Nieuwsbrief #4 23 juni 2024

Hoi,

In deze nieuwsbrief 3 keer een oproep, dus neem de tijd om dit door te lezen.

Lees ook het bericht op de website over ons eerste jeugdtoernooi!

Namens het bestuur,

Bram

Shoot-Out Toernooi!
Shoot-Out Toernooi!
We houden een Shoot-Out Toernooi op 30 juni! Geef je op via de QR-code of via de onderstaande link. We hebben maximaal ruimte voor 20 leden die kunnen deelnemen, dus reageer op tijd!

Er zullen prijzen zijn voor de toernooiwinnaar en de winnaar van de verliezersronde.

We zorgen voor lunch, deze kost twee consumpties (€3).

Voor vragen kun je bij Don of mij terecht, of stuur een mail naar wedstrijd@snookergroningen.nl

Groet,
Gert-Jan
Opgeven
Aanmelden Teamcompetitie
De KNBB wil graag weten met hoeveel teams we eventueel willen deelnemen aan de teamcompetitie.

Hieronder kun je je aanmelden als je interesse hebt om deel te nemen.
We zijn benieuwd hoeveel animo er is vanuit onze vereniging.
Aanmelden
Uitnodiging activiteitencommissie
Beste leden van Snookervereniging Groningen,

Wij nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan de Activiteitencommissie van onze vereniging! Snookervereniging Groningen draait om meer dan alleen snooker. We streven naar een hechte en actieve gemeenschap waarin al onze leden zich betrokken en gewaardeerd voelen. Op dit moment bestaat onze vereniging uit meer dan 50 leden, maar niet iedereen doet actief mee in de vereniging. Dit heeft verscheidene individuele persoonlijke redenen, maar een daarvan kan zijn dat het sociaal bindend element ontbreekt dat het verenigingsleven kenmerkt.

We willen diverse activiteiten organiseren die niet alleen gericht zijn op snooker, maar ook op sociale samenkomsten en plezier. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige BBQ, of een filmavond. Dit kan ook op een andere locatie zijn dan onze snookerclub. Ook overwegen we snookergerelateerde evenementen zoals uitwisselingstoernooien met andere snookerverenigingen en een wisselbekercompetitie.

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Hannah Graaf deel uitmaakt van onze Activiteitencommissie. Met haar jarenlange ervaring in het bedenken, opzetten en uitvoeren van activiteiten bij haar vorige vereniging in Vleuten, brengt zij een schat aan kennis en enthousiasme mee.

Wij zoeken nu enthousiaste leden die samen met Hannah en de rest van de commissie willen werken aan het organiseren van leuke en betrokken activiteiten. Jullie input en ideeën zijn van onschatbare waarde om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt en we samen mooie herinneringen kunnen creëren.

Wil jij bijdragen aan een levendige en actieve vereniging? Meld je dan aan voor de Activiteitencommissie! Samen kunnen we van Snookervereniging Groningen een nog leukere en dynamischere club maken.

Stuur je aanmelding of eventuele vragen naar info@snookergroningen.nl of spreek een van de bestuursleden aan tijdens onze bijeenkomsten.

We kijken ernaar uit om samen met jullie aan de slag te gaan!

Met vriendelijke groet,
Don Ruiter
Bouwbedrijf Hubert Moes
Translate »